O nouă tabletă HTC? Pe aproape! HTC Think + Touch este un device pentru automobile cu accent pe GPS si infotainment

Autor:  | Publicat în:  HTC 813 ori
<b>O nouă tabletă HTC? Pe aproape! HTC Think + Touch este un device pentru automobile cu accent pe GPS si infotainment</b>Av&acirc;nd &icirc;n vedere zvonurile despre o nouă tableta HTC, pe care le-am văzut &icirc;n ultima vreme nu ne-ar mira să vedem un astfel de device lansat &icirc;n această vară la Computex. P&acirc;nă atunci descoperim că un terminal HTC cu...

Având în vedere zvonurile despre o nouă tableta HTC, pe care le-am văzut în ultima vreme nu ne-ar mira să vedem un astfel de device lansat în această vară la Computex. Până atunci descoperim că un terminal HTC cu diagonală mare a primit recent certificarea oficială pentru conectivitate WiFi şi Bluetooth.

Terminalul poartă numele de HTC Think + Touch şi documentele menţionează primirea certificării pe 9 aprilie 2015. Vedem şi o imagine cu acest device, un gadget tipic de integrat la bordul unui automobil. El vine cu suport pentru Bluetooth 2.1 + EDR, dar şi WiFi 802.11 a/b/g/n/ac dual bând. Ca OS avem Android 4.4.x KitKat, cu o interfaţă Sense personalizată pentru automobile aplicată peste.

Îmi imaginez că experienţa e similară cu cea din Car Mode de pe telefoanele HTC, dacă îmi permiteţi o speculaţie. Produsul ar urma să fie inclus pe o serie de automobile de lux şi pe lângă funcţiile navigaţionale şi de divertisment va putea monitoriza presiunea din pneuri şi notifica utilizatorul cu privire la încadrarea în benzi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×