Microsoft + Nokia divizată Între opinii ruse și germane... Microsoft nu cumpărată Nokia?!

1.389 ori
<b>Microsoft + Nokia divizată Între opinii ruse și germane... Microsoft nu cumpărată Nokia?!</b>Dacă redactorul șef rus Eldar Murtazin insistă pe o viitoare achiziție a secțiunii mobile Nokia de către Microsoft, ei bine celebrul site german focus.de afirmă cu tărie că o astfel de tranzacție nu va avea loc. și asta în vreme ce același...

Dacă redactorul șef rus Eldar Murtazin insistă pe o viitoare achiziție a secțiunii mobile Nokia de către Microsoft, ei bine celebrul site german focus.de afirmă cu tărie că o astfel de tranzacție nu va avea loc. și asta în vreme ce același Eldar a anunțat că în urmatoarele zile vom primi vești rele despre Nokia.

S-a vorbit despre închiderea unor fabrici și despre un viitor nesigur al companiei nordice, dar între timp focus.de afirmă doar că Microsoft a făcut o alegere bună prin parteneriatul cu Nokia. Același articol al site-ului german menționează că într-un an cota de piață MS va reflecta cota celor de la Nokia. în schimb, operatorii germani sunt destul de sceptici când vine vorba de Windows Phone și nu îi prezic un viitor prea luminos.

Avantajul pentru Microsoft este că poate folosi Nokia și faima sa, plus o rețea de distribuție uriașă, care va duce Windows Phone în toată lumea. Problemă rămâne în continuare disponibilitatea utilizatorilor Symbian de a migra către Windows Phone... Aceasta tranziție va decide viitorul Nokia, iar dacă lucrurile nu încep să se miște într-o direcție bună până în vara lui 2012 nu ne-ar mira ca Microsoft să facă declarații în stilul celor de la Intel, care regreta colaborarea cu finlandezii, care i-ar fi tras în jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×