LG Genesis, telefonul Android cu două ecrane și tastatură fizică, deocamdată doar În SUA

Autor:  | Publicat în:  LG 2.831 ori
<b>LG Genesis, telefonul Android cu două ecrane și tastatură fizică, deocamdată doar În SUA</b>LG Genesis este un telefon dual display cu un format diferit față de Kyocera Echo și ale sale ecrane. De această dată avem de-a face cu un terminal cu display extern și intern, plus tastatură fizică QWERTY. &nbsp; Smartphone-ul rulează Android...

LG Genesis este un telefon dual display cu un format diferit față de Kyocera Echo și ale sale ecrane. De această dată avem de-a face cu un terminal cu display extern și intern, plus tastatură fizică QWERTY.

Smartphone-ul rulează Android 2.2 și urmează să fie lansat în Statele Unite prin US Cellular. E bizar faptul că LG a postat deja pe pagina sa toate detaliile despre acest produs, plus imagini oficiale, în vreme ce operatorul american nu are încă o ofertă pentru acest model. LG Genesis vine cu un procesor Qualcomm de 1 GHz, două ecrane cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, unul cu diagonală de 3.2 inchi și celălalt cu diagonală de 3.5 inchi.

LG Genesis

Specificațiile terminalului includ și o cameră de 5 megapixeli, WiFi, 3G, DLNA, iar Genesis va sosi la pachet cu un card de memorie de 8 GB. Aceste model LG pare perfect pentru socializare și mesagerie, dar rămâne de văzut cât de comod vor găsi utilizatorii aceste sistem bazat pe două ecrane.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×