LG Genesis, telefonul Android cu două ecrane și tastatură fizică, deocamdată doar În SUA

2.883 ori
<b>LG Genesis, telefonul Android cu două ecrane și tastatură fizică, deocamdată doar În SUA</b>LG Genesis este un telefon dual display cu un format diferit față de Kyocera Echo și ale sale ecrane. De această dată avem de-a face cu un terminal cu display extern și intern, plus tastatură fizică QWERTY. &nbsp; Smartphone-ul rulează Android...

LG Genesis este un telefon dual display cu un format diferit față de Kyocera Echo și ale sale ecrane. De această dată avem de-a face cu un terminal cu display extern și intern, plus tastatură fizică QWERTY.

Smartphone-ul rulează Android 2.2 și urmează să fie lansat în Statele Unite prin US Cellular. E bizar faptul că LG a postat deja pe pagina sa toate detaliile despre acest produs, plus imagini oficiale, în vreme ce operatorul american nu are încă o ofertă pentru acest model. LG Genesis vine cu un procesor Qualcomm de 1 GHz, două ecrane cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, unul cu diagonală de 3.2 inchi și celălalt cu diagonală de 3.5 inchi.

LG Genesis

Specificațiile terminalului includ și o cameră de 5 megapixeli, WiFi, 3G, DLNA, iar Genesis va sosi la pachet cu un card de memorie de 8 GB. Aceste model LG pare perfect pentru socializare și mesagerie, dar rămâne de văzut cât de comod vor găsi utilizatorii aceste sistem bazat pe două ecrane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×