Windows Phone 7 evoluează azi! Noi parteneri pentru Microsoft și noi funcții În Mango OS

1.375 ori
<b>Windows Phone 7 evoluează azi! Noi parteneri pentru Microsoft și noi funcții În Mango OS</b>După cum probabil știți deja, suntem la câteva minute distanță de conferința în cadrul căreia Microsoft ne va prezenta Mango OS, aka Windows Phone 7.5. Pe lângă un Internet Explorer Mobile superior, acest preview va include și anunțuri foarte...

După cum probabil știți deja, suntem la câteva minute distanță de conferința în cadrul căreia Microsoft ne va prezenta Mango OS, aka Windows Phone 7.5. Pe lângă un Internet Explorer Mobile superior, acest preview va include și anunțuri foarte interesante, prefațate de un zvoner cunoscut drept MS_Nerd.

Aparent, Microsoft va anunța 3 noi parteneri hardware, iar noile modele cu Mango la bord vor sosi cu camere frontale. Același MS_Nerd afirmă că Zune Pass va deveni una cu Xbox Live Gold, adăugând conținuturi în plus abonamentului. Printre noii producători sperăm să se numere și Nokia, în vreme ce Asus ar putea fi de asemenea un nume nou pe lista de parteneri MS, deși terminalele sale Windows Phone au ajuns pe web de ceva vreme.

și un smartphone Acer cu Mango OS ar fi binevenit, pe lângă obișnuitele modele noi la care ne așteptăm de la LG, Samsung și HTC. De vreme ce Microsoft a cumpărat recent Skype, se explică dorința de a integra camere frontale pe noile telefoane, în speranța de a oferi un rival adecvat pentru FaceTime.

Ne va surprinde oare Microsoft astăzi oferind un preview pentru primul model Nokia cu Windows Phone? Aflăm imediat!

Linkul pentru webcast îl aveți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×