Windows XP Service Pack 3 disponibil pentru download

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 3.773 ori
<b>Windows XP Service Pack 3 disponibil pentru download</b>Noul service pack pentru sistemul de operare Windows XP contine toate update-urile lansate de la SP2 incoace (2004), plus elemente noi, inclusiv cateva feature-uri "imprumutate" de la Vista. Puteti descarca acest service pack prin intermediul serviciului...

Noul service pack pentru sistemul de operare Windows XP contine toate update-urile lansate de la SP2 incoace (2004), plus elemente noi, inclusiv cateva feature-uri "imprumutate" de la Vista.

Puteti descarca acest service pack prin intermediul serviciului Windows Update sau sub forma de fisier prin intermediul lui Download Center (pe site-ul Microsoft). Compania intemeiata de Bill Gates ar fi dorit sa lanseze service pack-ul mai devreme, dar release-ul a fost amanat de eternele buguri, inclusiv unul care facea update-ul incompatibil cu PC-urile care au sistemul Microsoft Dynamics Retail Management instalat.

Microsoft ofera acum un patch pentru aceasta problema, iar SP3 va imbunatati XP-ul aflat "in agonie", de vreme ce acesta va fi "casat" incepand din data de 30 iunie. Printre noile feature-uri ale acestui pack se numara si Network Access Protection, prezent si in cazul lui Windows Vista. Acesta verifica un computer de buguri si virusi inainte de a-i permite sa acceseze o retea.

Windows XP SP3 poate detecta routerele care pierd pachete si imprumuta sistemul de activare de la Vista, nemaifiind nevoie sa introduceti un serial in timpul instalarii lui Windows XP. Ultimele 2 feature-uri fac referire la browserul Internet Explorer, care nu poate fi downgradat de la versiunea 7 la 6, in vreme ce versiunile beta ale lui IE 8 nu pot fi instalate. Microsoft afirma ca aceste restrictii sunt create pentru a preveni instabilitatea sistemului.

Download aici.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×