Windows XP Service Pack 3 disponibil pentru download

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 3.951 ori
<b>Windows XP Service Pack 3 disponibil pentru download</b>Noul service pack pentru sistemul de operare Windows XP contine toate update-urile lansate de la SP2 incoace (2004), plus elemente noi, inclusiv cateva feature-uri "imprumutate" de la Vista. Puteti descarca acest service pack prin intermediul serviciului...

Noul service pack pentru sistemul de operare Windows XP contine toate update-urile lansate de la SP2 incoace (2004), plus elemente noi, inclusiv cateva feature-uri "imprumutate" de la Vista.

Puteti descarca acest service pack prin intermediul serviciului Windows Update sau sub forma de fisier prin intermediul lui Download Center (pe site-ul Microsoft). Compania intemeiata de Bill Gates ar fi dorit sa lanseze service pack-ul mai devreme, dar release-ul a fost amanat de eternele buguri, inclusiv unul care facea update-ul incompatibil cu PC-urile care au sistemul Microsoft Dynamics Retail Management instalat.

Microsoft ofera acum un patch pentru aceasta problema, iar SP3 va imbunatati XP-ul aflat "in agonie", de vreme ce acesta va fi "casat" incepand din data de 30 iunie. Printre noile feature-uri ale acestui pack se numara si Network Access Protection, prezent si in cazul lui Windows Vista. Acesta verifica un computer de buguri si virusi inainte de a-i permite sa acceseze o retea.

Windows XP SP3 poate detecta routerele care pierd pachete si imprumuta sistemul de activare de la Vista, nemaifiind nevoie sa introduceti un serial in timpul instalarii lui Windows XP. Ultimele 2 feature-uri fac referire la browserul Internet Explorer, care nu poate fi downgradat de la versiunea 7 la 6, in vreme ce versiunile beta ale lui IE 8 nu pot fi instalate. Microsoft afirma ca aceste restrictii sunt create pentru a preveni instabilitatea sistemului.

Download aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×