Microsoft Arrow Launcher primeşte o actualizare importantă, ce include funcţii ca Live Wallpaper, funcţie colaj sau de ascundere a fotografiilor

1.072 ori
<b>Microsoft Arrow Launcher primeşte o actualizare importantă, ce include funcţii ca Live Wallpaper, funcţie colaj sau de ascundere a fotografiilor</b>Microsoft Arrow Launcher reprezintă o alternativă de launcher pentru utilizatorii Android care vor ceva diferit faţă de experienţa obişnuită şi nu se mulţumesc cu nici una dintre opţiunile de pe piaţă. Simplitatea, designul curat şi accesul rapid la..

Microsoft Arrow Launcher reprezintă o alternativă de launcher pentru utilizatorii Android care vor ceva diferit faţă de experienţa obişnuită şi nu se mulţumesc cu nici una dintre opţiunile de pe piaţă. Simplitatea, designul curat şi accesul rapid la aplicaţii sunt atuuri aici. Ei bine, azi aflăm că Microsoft Arrow Launcher a primit o actualizare importantă.

Noul release pune la bătaie un home page complet personalizabil, suport pentru wallpaper-uri live, dar şi o funcţie collage. Veţi putea ascunde fotografiile, să luaţi notiţe pe ele sau să le partajaţi, cu o apăsare lungă pe ele în zona superioară a ecranului. În ce priveşte personalizarea de home page, veţi putea plasa widget-uri şi aplicaţii după pofta inimii, direct pe pagina Apps.

Ecranul poate fi acum blocat cu un dublu tap, iar versiunea 2.2 pare să reprezinte un release clar îmbunătăţit chiar şi faţă de cea 2.0. Arrow Launcher 2.0 se lansa în iunie cu integrare Office 365, iar prima variantă sosea în octombrie anul trecut. In Play Store acest software e listat cu un număr de descărcări între 1 milion şi 5 milioane, deci e foarte popular. Îl gasiti aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×