O imagine cu iPhone 6 e postata de către China Telecom pe Weibo

Autor:  | Publicat în:  Apple 952 ori
<b>O imagine cu iPhone 6 e postata de către China Telecom pe Weibo</b>E una ca o sursă care a intrat pe furiș într-o fabrică din China să publice imagini cu iPhone 6 și total altceva ca un operator să publice din greșeală o imagine promoțională cu noul iPhone. în cazul de mai jos e vorba despre China Telecom,...

E una ca o sursă care a intrat pe furiș într-o fabrică din China să publice imagini cu iPhone 6 și total altceva ca un operator să publice din greșeală o imagine promoțională cu noul iPhone. în cazul de mai jos e vorba despre China Telecom, care a postat din greșeală pe Weibo această imagine.

E știut faptul că Tim Cook, CEO Apple face des vizite în China pentru a întări relațiile firmei din Cupertino cu partenerii locali. în schimb ,o astfel de eroare din partea China Telecom va provoca cu siguranță sancțiuni Apple. știm că pe 9 septembrie Apple ar trebui să anunțe noul iPhone, iar chinezii ar fi în primul val de lansări, conform zvonurilor. între timp postarea operatorului chinez a fost scoasă de pe web, deși am apucat să vedem noul handset pe argintiu, negru și auriu.

Terminalul prezentat aici arată exact ca și cel din scăpări, cu blitz singularblitz dual încapsulat într-un singur element circular, buton On/Off lateral și design alungit cu colțuri rotunjite. în ultimele zile am aflat că iPhone 6 va sosi și într-o versiune de 128 GB, cu memoria internă furnizată de Toshiba. între timp, Hynix și Toshiba vor furniza memoria de 16 GB, iar SanDisk li se va alătura pentru versiunea de 64 GB. Ați început numărătoarea inversă pana la marele eveniment?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×