Microsoft pregateste un smartphone, surpriza MWC 2009?

1.280 ori
<b>Microsoft pregateste un smartphone, surpriza MWC 2009?</b>Dupa ce companii ca Acer, Dell, Garmin-Asus si Toshiba si-au anuntat intentiile de a intra pe piata smartphone-urilor, cu noi modele promitatoare, iata ca zvonurile afirma ca pana si gigantul software Microsoft are planuri de acest gen. La urma urmei,...

Dupa ce companii ca Acer, Dell, Garmin-Asus si Toshiba si-au anuntat intentiile de a intra pe piata smartphone-urilor, cu noi modele promitatoare, iata ca zvonurile afirma ca pana si gigantul software Microsoft are planuri de acest gen.

La urma urmei, cineva trebuie sa ii opreasca pe cei de la Apple, Nokia si RIM, nu-i asa? Analistii de la Strategy Analytics au prezis ca piata smartphone-urilor va creste cu 31% in acest an, deci este loc destul pentru dezvoltare si competitie. Cele mai noi terminale ale noilor jucatori de pe piata vor fi prezentate in cadrul showului Mobile World Congress 2009, care va debuta la Barcelona, in data de 16 februarie.

Microsoft a negat toate zvonurile in legatura cu un smartphone propriu, desi stim ca Steve Ballmer, CEO-ul companiei va tine un discurs in cadrul Mobile World Congress 2009. Acesta ar putea fi prilejul perfect pentru o lansare surpriza, dar produsul ar porni cu un mare handicap fata de cele Apple sau RIM. iPhone 3G s-a vandut in 2.4 milioane de unitati doar in primul trimestru dupa lansare, in vreme ce terminalele RIM BlackBerry au atins cota de 50 de milioane de unitati vandute luna trecuta.

Singura sansa a celor de la Microsoft ar fi sa ne surprinda pe toti cu un produs exceptional, care sa rivalizeze chiar cu noul Palm Pre si sa-l depaseasca in specificatii pe Toshiba TG01, smartphone anuntat cu o saptamana in urma si dotat cu display de 4.1 inchi si procesor de 1 GHz.

Sursa: Crn.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×