Asamblarea/dezasamblarea unui Nokia N78 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.385 ori
<b>Asamblarea/dezasamblarea unui Nokia N78 (Video)</b>V-ati dorit vreodata sa vedeti cum se face asamblarea unui telefon mobil? Daca da, puteti sa vizitati fabrica Nokia de la Jucu, asta daca obtineti permisiunea oficialilor sai, sau puteti sa aruncati o privire asupra clipurilor de mai jos: Nu stim daca...

V-ati dorit vreodata sa vedeti cum se face asamblarea unui telefon mobil? Daca da, puteti sa vizitati fabrica Nokia de la Jucu, asta daca obtineti permisiunea oficialilor sai, sau puteti sa aruncati o privire asupra clipurilor de mai jos:

Nu stim daca Nokia N78 se fabrica si la Jucu, dar daca da, cam asa arata procesul sau de asamblare/dezasamblare, efectuat cu manusi si cu mare grija de catre personalul specializat. Ne intrebam totusi daca aceste procedee nu sunt doar niste demonstratii, deoarece ni s-ar parea mai firesc ca procesul sa fie robotizat, pentru a creste eficienta.

Din ciclul "daca Nokia era un brand japonez", am fi putut vedea acum mii de unitati produse intr-un minut cu ajutorul robotilor industriali asiatici, dar deocamdata ne multumim si cu lucrul "manual".

Sursa: Dailymobile.se

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×