Microsoft prezinta jocuri 3D pe un prototip Windows Phone 7

2.493 ori
<b>Microsoft prezinta jocuri 3D pe un prototip Windows Phone 7</b>Microsoft continua teaserele Windows Phone 7, folosindu-se de acelasi prototip ASUS care ruleaza noul OS. De aceasta data aruncam o privire asupra a 2 jocuri de pe noua platforma, The Harvest si Battle Punks, ambele create cu ajutorul lui XNA Game Studio...

Microsoft continua teaserele Windows Phone 7, folosindu-se de acelasi prototip ASUS care ruleaza noul OS. De aceasta data aruncam o privire asupra a 2 jocuri de pe noua platforma, The Harvest si Battle Punks, ambele create cu ajutorul lui XNA Game Studio 4.0.

The Harvest este un "dungeon crawler" care permite interactiunea personajelor cu mediul inconjurator, titlul fiind creat de catre Luma Arcade. Battle Punks este un "joc cu batai" sosit direct de pe Facebook (portat) si creat de catre Gravity Bear. Aparent, titlurile ar permite obtinerea de Achievements, care deblocheaza continuturi si diferite bonusuri in Xbox Live.

XNA Game Studio 4.0 foloseste platforma Direct3D, creata de aceeasi echipa responsabila cu prima generatie de console Xbox. The Harvest a fost creat in 2 sau 3 saptamani de la zero si aflam ca va exista si un emulator Windows Phone 7 Series, in cazul in care jocurile de pe aceasta platforma vor deveni destul de populare pentru a fi cerute si pe alte OS-uri.

Mai multe detalii vom afla de la showul axat pe jocuri MIX10.

Microsoft prezinta jocuri 3D pe un prototip Windows Phone 7

Microsoft prezinta jocuri 3D pe un prototip Windows Phone 7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×