Microsoft prezinta noua versiune a lui Windows Mobile in spatele usilor inchise

1.182 ori
<b>Microsoft prezinta noua versiune a lui Windows Mobile in spatele usilor inchise</b>Ieri Microsoft a prezentat oficial noua versiune a sistemului de operare Windows Mobile, in cadrul conferintei anuale Mobius, dar prezentarea a avut loc in spatele usilor inchise. Nu este vorba, dupa cum ati fi crezut de Windows Mobile 7 sau Photon, ci...

Ieri Microsoft a prezentat oficial noua versiune a sistemului de operare Windows Mobile, in cadrul conferintei anuale Mobius, dar prezentarea a avut loc in spatele usilor inchise.

Nu este vorba, dupa cum ati fi crezut de Windows Mobile 7 sau Photon, ci mai degraba de un update, nu un upgrade. Acesta va fi disponibil pe terminalele mobile lansate in primul sfert fiscal al anului 2008, ruland si pe majoritatea handseturilor actuale. Numeroase feature-uri ale sistemului de operare vor fi dezvaluite cu siguranta in cadrul showului CES, in cazul in care Microsoft nu decide din nou sa pastreze atitudinea secretomana oferind prezentari cu acces limitat.

Gigantul software are toate motivele de ingrijorare, avand in vedere faptul ca Android infloreste si se pregateste de un an 2008 extrem de prolific, sub tutela Google, in vreme ce Symbian isi intareste dominatia pe piata cu update-uri de marca. Noul Windows Mobile va trebui sa schimbe radical conceptia publicului despre acest sistem de operare, oferind o alternativa viabila la platformele bazate pe Linux, mentionate drept alegerea ideala pentru smartphone-uri in toate studiile recente.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×