S-a lansat telefonul PS3, dar nici urma de PSP Phone

1.937 ori
<b>S-a lansat telefonul PS3, dar nici urma de PSP Phone</b>Se pare ca unul dintre cele mai asteptate telefoane (si console) ale ultimilor ani, celebrul PSP Phone este acum disponibil pe piata, dar nu sub forma la care ne-am fi asteptat si nu...legal. &nbsp; Terminalul este botezat PS3, ca si noua consola a celor...

Se pare ca unul dintre cele mai asteptate telefoane (si console) ale ultimilor ani, celebrul PSP Phone este acum disponibil pe piata, dar nu sub forma la care ne-am fi asteptat si nu...legal.

Terminalul este botezat PS3, ca si noua consola a celor de la Sony, dar handsetul seamana izbitor de mult cu un PSP, fiind dotat cu pad directional si taste in forma de cerc, triunghi, patrat si X. De mentionat este faptul ca acest telefon PS3 reuseste sa incalce toate patentele posibile, ruland sistemul de operare Windows Mobile dar si un emulator pentru jocuri Nintendo. Pe lista sa de specificatii tehnice se afla o camera de 1.3 megapixeli, sau una de 2 megapixeli, in functie de sursa pe care o consultati in legatura cu acest telefon misterios.

Un feature cel putin bizar al terminalului PS3 este acela care permite utilizatorului sau sa manipuleze zgomotul de fond in timpul unei convorbiri pentru a da impresia apelatului ca persoana cu care vorbeste se afla in alt loc decat este. Pentru a cumpara terminalul va trebui fie sa accesati acest site sau sa faceti o "mica" excursie in China, sau poate in Coreea, tarile in care handsetul este disponibil. Cireasa de pe tort este reprezentata in cazul lui PS3 Phone de faptul ca, in langa locasul bateriei sale este inscriptionat "Made in Koera" si nu Korea, asa cum ar fi trebuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×