Distribuitorul britanic al lui iPhone isi pacaleste clientii!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.340 ori
<b>Distribuitorul britanic al lui iPhone isi pacaleste clientii!</b>Personalul de la Carphone Warehouse, unul dintre distribuitorii britanici ai lui iPhone a fost prins de catre reporteri sub acoperire ai showului BBC Watchdog, pacalind clientii si "bagandu-le pe gat" asigurari pentru Apple iPhone. &nbsp; Conform...

Personalul de la Carphone Warehouse, unul dintre distribuitorii britanici ai lui iPhone a fost prins de catre reporteri sub acoperire ai showului BBC Watchdog, pacalind clientii si "bagandu-le pe gat" asigurari pentru Apple iPhone.

Conform reporterilor, stafful Carphone facea afirmatii false despre ceea ce s-ar intampla in cazul in care telefonul este furat si neasigurat. Astfel, clientii ar fi acceptat sa incheie o asigurare oferita de magazin, aducandu-le acestora profit. Politica firmei sau doar niste angajati mincinosi? Descoperirea acestui caz vine la doar un an dupa ce Carphone Warehouse a fost amendat cu 245.000 de lire sterline de Autoritatea Serviciilor Financiare pentru incalcarea regulilor in procesul de vanzare a asigurarilor.

Stafful Carphone spunea clientilor ca daca isi vor pierde iPhone-ul, ei vor trebui sa cumpere un nou abonament pe 18 luni, la un pret minim de 630 de lire sterline. Acest lucru nu este adevarat, de vreme ce clientii vor trebui doar sa achizitioneze un nou terminal, in vreme ce abonamentul va continua sa existe. In 3 din cele 5 magazine vizitate de reporterii BBC, personalul Carphone spunea aceleasi minciuni, uneori adaugand chiar ca asigurarea oferita de rivalii de la O2 nu ofera aceeasi acoperire, inca un neadevar. Intregul caz a fost difuzat pe BBC One, in cadrul showului Watchdog.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×