Microsoft prezintă noul său branding Windows Phone pentru telefoanele Lumia

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.243 ori
<b>Microsoft prezintă noul său branding Windows Phone pentru telefoanele Lumia</b>Microsoft Mobile a postat pe blogul Conversations noul său branding pentru telefoanele Windows Phone cunoscute pentru o bună perioadă că Nokia Lumia. Tuula Rytila, vicepreședinte de marketing pe partea de telefonie la Microsoft a afirmat că...

Microsoft Mobile a postat pe blogul Conversations noul său branding pentru telefoanele Windows Phone cunoscute pentru o bună perioadă că Nokia Lumia. Tuula Rytila, vicepreședinte de marketing pe partea de telefonie la Microsoft a afirmat că rebrandingul a început deja cu aplicațiile Lumia.

El a continuat în Windows Phone Store, iar în următoarele săptămâni și luni va continua pe canalele de social networking și pe site-ul Microsoft. Același oficial a declarat că în curând vom vedea un terminal cu branding Microsoft Lumia, iar el a explicat și că brandul Lumia înseamnă "puterea tehnologiei mobile de zi cu zi la îndemâna oricui". în plus, el a adus în discuție și funcțiile avansate ale camerelor Pureview, încărcarea wireless, designul de top și alte aspecte unice ale handseturilor.

Microsoft prezintă noul său branding Windows Phone pentru telefoanele Lumia

Lumia face parte acum din familia de produse Microsoft, care include Xbox, Windows, Surface, Skype, Office sau Bing. Am putea vedea primele telefoane Microsoft Lumia până în perioada Crăciunului, poate și cu un urmaș pentru uriașul Lumia 1520. Ce părere aveți despre renunțarea la brandul Nokia și trecerea la Microsoft Lumia? Să fie o mutare greșită?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×