Microsoft a vândut 9.3 milioane de telefoane Lumia În ultimul trimestru, Își anunță rezultatele financiare

1.133 ori
<b>Microsoft a vândut 9.3 milioane de telefoane Lumia În ultimul trimestru, Își anunță rezultatele financiare</b>Microsoft a publicat rezultatele sale financiare pe primul trimestru al anului fiscal 2015, obținând un venit net de 4.5 miliarde de dolari, din totalul de 23.2 miliarde de dolari încasați. Hai să vedem cum a stat MS și cu vânzările. &nbsp;...

Microsoft a publicat rezultatele sale financiare pe primul trimestru al anului fiscal 2015, obținând un venit net de 4.5 miliarde de dolari, din totalul de 23.2 miliarde de dolari încasați. Hai să vedem cum a stat MS și cu vânzările.

Veniturile trimestriale ale companiei sunt în creștere, față de cele 18.53 miliarde de dolari obținuți în aceeași perioadă a anului trecut. Venitul net e totuși în scădere față de cele 5.24 miliarde din perioada omoloagă de anul trecut, din cauza unor cheltuieli de peste 1 miliard de dolari cu ocazia unor restructurări. Microsoft a vândut 9.3 milioane de telefoane Lumia in aceasta perioada, o creștere semnificativă față de cele 5.8 milioane de unități vândute în precedentul trimestru.

Creșterea de unități vândute se înregistrează și în comparație cu cele 8.8 milioane de modele vândute la mijlocul anului trecut. Doar produsele Lumia au adus în buzunarele Microsoft în jur de 2.6 miliarde de dolari în acest trimestru. Până și Surface Pro 3 a generat profit, aducând venituri de 908 milioane de dolari, o creștere de 127% față de anul trecut. Din păcate, divizia Xbox nu sta la fel de bine, cu doar 2.4 milioane de console Xbox One sau 360 vândute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×