Microsoft prezinta primele imagini oficiale cu Turtle Phone

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 932 ori
<b>Microsoft prezinta primele imagini oficiale cu Turtle Phone</b>Dupa cum anuntam saptamana trecuta, Microsoft a prezentat primele imagini oficiale cu mult asteptatul Turtle Phone. Handsetul face parte din Project Pink si pare ideal pentru adolescentii pasionati de SMS-uri si socializare online. Imaginile prezentate...

Dupa cum anuntam saptamana trecuta, Microsoft a prezentat primele imagini oficiale cu mult asteptatul Turtle Phone. Handsetul face parte din Project Pink si pare ideal pentru adolescentii pasionati de SMS-uri si socializare online.

Imaginile prezentate mai sus si-au facut aparitia pe pagina Microsoft creata special pentru live stream-ul destinat anuntarii oficiale a terminalului. Webcastul va avea loc astazi si va reamintim ca acest telefon face parte dintr-o gama noua de telefoane Microsoft, axate pe socializare, dotate cu tastatura QWERTY si cu un design... bizar.

Din cate stim pana acum, modelele Turtle si Pure sunt fabricate de Sharp, ceea ce inseamna ca vor semana cu niste Sidekick-uri upgradate. Asteptam cu nerabdare confirmarea oficiala a handseturilor si aflarea unei date de lansare, dar si a pretului lor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×