Dell Streak (Dell Mini 5) promovat pe web si de catre oficialii MTV

1.336 ori
<b>Dell Streak (Dell Mini 5) promovat pe web si de catre oficialii MTV</b>Dell Streak, cunoscut si ca Mini 5 este unul dintre terminalele cele mai asteptate ale producatorului de PC-uri care rivalizeaza cu HP si Acer. Acest produs este situat undeva intre segmentul smartphone, tablet si MID si poate fi admirat in imaginea de...

Dell Streak, cunoscut si ca Mini 5 este unul dintre terminalele cele mai asteptate ale producatorului de PC-uri care rivalizeaza cu HP si Acer. Acest produs este situat undeva intre segmentul smartphone, tablet si MID si poate fi admirat in imaginea de mai jos.

Aparent, gadgetul ar fi fost promovat de catre Greg Clayman, membru al comitetului executiv Viacom MTV, care a scris pe Twitter ca terminalul este "uimitor". Dell Streak si-a facut aparitia si in emisiunea Cranky Geeks, ocazie cu care am aflat ca MID-ul va costa 300 de dolari si ca va sosi impreuna cu un abonament.

Putem presupune ca aceasta promovare intensiva a gadgetului implica si parteneriatele incheiate de catre Dell, cum este cel cu Amazon (pentru furnizarea de continuturi audio si carti digitale) sau cu AT&T, operatorul care va vinde Dell Streak. Va reusi oare mini tabletul sa concureze cu Apple iPad?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×