Cum se simt Microsoft Surface Neo şi Surface Duo în mână: impresii despre noile terminale cu două ecrane (Video)

1.380 ori
<b>Cum se simt Microsoft Surface Neo şi Surface Duo în mână: impresii despre noile terminale cu două ecrane (Video)</b>Microsoft a anunţat jumătate de duzină de produse hardware în această săptămână, toate din seria Surface. E vorba de căşti, tablete, un telefon şi un laptop. Cei de la Windows Central au avut ocazia să pună mâna pe terminale

Microsoft a anunţat jumătate de duzină de produse hardware în această săptămână, toate din seria Surface. E vorba de căşti, tablete, un telefon şi un laptop. Cei de la Windows Central au avut ocazia să pună mâna pe terminale şi ne împărtăşesc experienţa lor hands on în clipul de mai jos.

Pe noi ne interesează mai mult contactul cu Microsoft Surface Duo şi Neo, în ideea că sunt un telefon şi o tabletă cu două ecrane. Nu sunt chiar pliabile 100%, ci mai degrabă terminale cu balama care uneşte două ecrane. Reporterul Windows Central pare foarte încântat de factorul premium al designului şi de calitatea materialelor folosite. Am înţeles că avem o tastatură virtuală comodă pe unul din cele două ecrane şi că ideea tastaturii care alunecă pe ecranul lui Surface Neo e genială.

Acea tastatură se ataşează cu magneţi şi alunecă pe un făgaş special, aşa că o puteţi muta de-a lungul ecranelor. În cazul lui Surface Duo, aflăm că el rulează Android şi nu vreun emulator de Android pe Windows. Am înţeles şi că Windows şi Google au lucrat împreună la această versiune de Android de pe telefonul cu două ecrane. Marea problemă e că acest handset cu Android 10 nu are foarte multe aplicaţii care să îi suporte ambele ecrane, iar unele vor da eroare.

Surface Duo e numit "slim", "comod", "elegant" şi aflăm că are port USB-C jos şi cititor de amprente lateral. Se pare şi că 5G ar fi în cărţi pentru versiunea lansată la anul. Aflăm că ecranul total are 8.3 inch ca diagonală, respectiv 5.6 inch per fiecare display. Mi se pare incredibil că terminalul măsoară 4.9 mm în grosime, atunci când e deschis, ceea ce e uimitor dacă e adevărat.

Aveţi mai multe impresii în video, dar aş pune încântarea redactorului pe seama adrenalinei unui eveniment şi a hype-ului din sală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×