Microsoft Research propune lansarea unor huse flip-cover cu display E-ink integrat pentru smartphone-urile Windows

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 633 ori
<b>Microsoft Research propune lansarea unor huse flip-cover cu display E-ink integrat pentru smartphone-urile Windows</b>De cele mai multe ori accesoriile destinate smartphone-urilor nostre devin la un moment dat sau altul plictisitoare. Fie ca este vorba de o culoare ce nu ne mai atrage la fel de mult ca la &icirc;nceput, fie de forma acesteia, husele ajung să fie brusc...

De cele mai multe ori accesoriile destinate smartphone-urilor nostre devin la un moment dat sau altul plictisitoare. Fie ca este vorba de o culoare ce nu ne mai atrage la fel de mult ca la început, fie de forma acesteia, husele ajung să fie brusc înlocuite. Tocmai de aceea, unii producători au început să vină cu idei destul de interesante pentru schimbarea conceptului de husă.

O astfel de inovație vedeam cu doar ceva timp în urmă sub forma lui Slimtype, o husă smart cover ce oferă o tastatură qwerty integrată și gata pregătită pentru typing. O idee similară au în minte și cei de la Microsoft Research, echipe ce propune lansarea unor huse flip-cover ceva mai speciale pentru smartphone-urile Windows.

Din graficul de mai sus vedem o serie de smartphone-uri ce adoptă această husă dotată cu display E-Ink pe care vor fi afișate o serie de informații în tandem cu utilizarea device-ului. Astfel, la compunerea unui email, pe ecranul E-ink vom putea include un calendar necesar la programarea unui eveniment spre exemplu.

Aceeași husă dotată cu display E-ink va putea fi utilizată pentru afișarea unei tastaturi qwerty, sau chiar a biletelor de avion pentru a le avea la îndemână.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×