Microsoft s-ar putea să lucreze la un smartphone cu două display-uri

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.163 ori
<b>Microsoft s-ar putea să lucreze la un smartphone cu două display-uri</b>A fost înregistrat un patent în SUA de către Microsoft. Acesta ar putea fi implementat pentru un telefon sau pentru o tabletă. Pe lângă display-ul principal a mai fost adus încă un ecran pe partea de spate. &nbsp; Acolo ar putea fi afișate o...

A fost înregistrat un patent în SUA de către Microsoft. Acesta ar putea fi implementat pentru un telefon sau pentru o tabletă. Pe lângă display-ul principal a mai fost adus încă un ecran pe partea de spate.

Acolo ar putea fi afișate o serie de informații, poate fi de tipul e-ink. Va fi interesant și cum s-ar descurca bateria smartphone-ului cu două ecrane și mai ales dacă ambele funcționează concomitent. Și Samsung are un patent similar cu un smartphone care să afișeze informație și pe spatele său.

Microsoft ar putea să pună ceasul pe spate, informațiile legate de apelurile și mesajele pierdute, etc. Vom afla mai multe detalii pe viitor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×