Microsoft s-ar putea să lucreze la un smartphone cu două display-uri

1.193 ori
<b>Microsoft s-ar putea să lucreze la un smartphone cu două display-uri</b>A fost înregistrat un patent în SUA de către Microsoft. Acesta ar putea fi implementat pentru un telefon sau pentru o tabletă. Pe lângă display-ul principal a mai fost adus încă un ecran pe partea de spate. &nbsp; Acolo ar putea fi afișate o...

A fost înregistrat un patent în SUA de către Microsoft. Acesta ar putea fi implementat pentru un telefon sau pentru o tabletă. Pe lângă display-ul principal a mai fost adus încă un ecran pe partea de spate.

Acolo ar putea fi afișate o serie de informații, poate fi de tipul e-ink. Va fi interesant și cum s-ar descurca bateria smartphone-ului cu două ecrane și mai ales dacă ambele funcționează concomitent. Și Samsung are un patent similar cu un smartphone care să afișeze informație și pe spatele său.

Microsoft ar putea să pună ceasul pe spate, informațiile legate de apelurile și mesajele pierdute, etc. Vom afla mai multe detalii pe viitor.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×