Telefoane Nokia cu Windows Phone 8 Își fac apariția În profiluri user agent

1.068 ori
<b>Telefoane Nokia cu Windows Phone 8 Își fac apariția În profiluri user agent</b>Cred că Nokia va vrea să uite rapid de această săptămână, marcată de anunțarea unor venituri scăzute în primul trimestru, dar și declarația publică a multor operatori că publicul pur și simplu nu vrea telefoane Lumia. Ei bine, singurul...

Cred că Nokia va vrea să uite rapid de această săptămână, marcată de anunțarea unor venituri scăzute în primul trimestru, dar și declarația publică a multor operatori că publicul pur și simplu nu vrea telefoane Lumia. Ei bine, singurul lucru care ar putea schimba acest trend este Windows Phone 8 și deja au fost descoperite indicii cu privire la modele Nokia cu WP8 la bord.

E vorba aici despre un raport recent al vitezelor de conexiune da la DSLReport, care include și mențiuni de user agent-uri asociate cu două noi telefoane Windows Phone 8 produse de Nokia. Unul poartă numele de Qualcomm Fluid și altul de Nokia Fluid. Ambele folosesc Internet Explorer 10, au LTE la bord și se pare că vor debuta prin operatori că Verizon sau T-Mobile. Rezoluțiile menționate de către cei de la wmpoweruser sunt de 768 x 768 și 480 x 480, ceea ce sună bizar pentru un smartphone modern.

Wmpoweruser este un site popular despre terminalele mobile Windows Phone și se pare că ei au fost accesați de terminale Nokia WP8 cu aceste rezoluții. Ei afirmă și că majoritatea traficului lor nu vine de la Microsoft, ci de la AT&T și nimic de la Sprint deocamdată. Se fac mișcări mari în culise și ni se pregătește ceva pentru la toamnă, eventual o tabletă surpriză în vara la Nokia Connection?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×