Opera Mini 5 Beta disponibil acum pe Android

1.199 ori
<b>Opera Mini 5 Beta disponibil acum pe Android</b>Opera Mini este unul dintre cele mai populare browsere mobile la aceasta ora si isi continua raspandirea, astfel ca nu ne mira sa aflam ca el este disponibil intr-o noua versiune pe platforma Android. Opera Mini 5 beta este noua versiune pentru...

Opera Mini este unul dintre cele mai populare browsere mobile la aceasta ora si isi continua raspandirea, astfel ca nu ne mira sa aflam ca el este disponibil intr-o noua versiune pe platforma Android. Opera Mini 5 beta este noua versiune pentru terminalele ce ruleaza OS-ul Google.

Ultimul update pentru Android a fost cel al versiunii 4, deci saltul la versiunea 5 este unul impresionant, el sosind cu numeroase functii care imbunatatesc experienta de browsing si o apropie de cea desktop. Probabil cea mai importanta imbunatatire este implementarea navigarii bazate pe taburi, deja o functie standard pe multe browsere.

Opera Mini Acum si pe Android

Printre dotarile care trebuie mentionate se numara Speed Dial, o colectie de 9 site-uri favorite, pe care le puteti accesa cu un singur click, Password Manager si Opera Link. Acesta din urma permite sincronizarea bookmark-urilor si a lui Speed Dial cu desktop-ul si viceversa. Rivalizeaza acest browser cu cel standard de pe Android?

Opera Mini acum si pe Android

Ramane de vazut, dar va reamintim ca Opera Mini beneficiaza si de marele avantaj al comprimarii datelor, care economiseste sume mari pentru cei care navigheaza mult pe abonamente date limitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×