Microsoft Surface Book disponibil la precomandă în varianta cu SSD de 1 TB; Costă cât un MacBook Pro nou cu dotări de top!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.023 ori
<b>Microsoft Surface Book disponibil la precomandă în varianta cu SSD de 1 TB; Costă cât un MacBook Pro nou cu dotări de top!</b>Microsoft a surprins pe toată lumea, atunci c&acirc;nd a anunţat primul său laptop &icirc;n această lună. E vorba despre Surface Book, un rival clar pentru MacBook Pro şi un produs foarte arătos şi cu dotări impresionante. Dacă p&acirc;nă acum...

Microsoft a surprins pe toată lumea, atunci când a anunţat primul său laptop în această lună. E vorba despre Surface Book, un rival clar pentru MacBook Pro şi un produs foarte arătos şi cu dotări impresionante. Dacă până acum ştiam că maximul specificaţiilor sale îl reprezintă configuraţia cu 512 GB SSD şi CPU Intel Core i7, ei bine azi aflăm că se poate mai mult.

E vorba despre varianta cu SSD de 1 TB şi tot cu Core i7, care costă 3199 dolari şi poate fi precomandata acum. Produsul vine la pachet cu un Surface Pen, rulează Windows 10 Pro şi are un ecran impresionant PixelSense de 13.5 inch. Acesta aduce o rezoluţie de 3000 x 2000 pixeli. Varianta cu 512 GB stocare costă 2.699 dolari şi aduce şi soluţie grafică dedicată integrată în dock.

Preţul de 3199 dolari pentru modelul 1 TB rivalizează cu cel practicat pentru cel mai bine dotat MacBook Pro al momentului. Se pare că timpul de aşteptare pentru livrarea unui Surface Book este de aproximativ 7-8 săptămâni. Imaginaţi-vă că la aceeaşi sumă puteţi cumpăra cam 5 modele Nexus 6P, vreo 4 modele iPad Pro sau câteva laptopuri Chrome Pixel C.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×