Microsoft Surface Andromeda primește un nou brevet ce descrie o modalitate de interacțiune cu dispozitivul atunci când este pliat

1.119 ori
<b>Microsoft Surface Andromeda primește un nou brevet ce descrie o modalitate de interacțiune cu dispozitivul atunci când este pliat</b>Deși cei de la Microsoft nu vor sub nici o formă să confirme faptul că într-adevăr ni se pregătește un dispozitiv Surface deosebit, unul pliabil, iată că brevetele continuă să sosească. Chiar astăzi descoperim o aplicație de brevet care scoate

Cu toate că Microsoft neagă vehement faptul că lucrează la un dispozitiv Surface Andromeda pliabil, indicii tot sosesc în mediul online precum este și cazul unui nou brevet pe care îl vedem astăzi. Documentul de față scoate la iveală un dispozitiv similar cu ce am mai văzut până acum, unul care are bineînțeles ecran pliabil și care se deschide fix precum o carte după cum puteți observa în schițele de mai jos.

Brevet Microsoft

Din descrierea brevetului aflăm că avem aici de-a face cu un device cu ecran pliabil ce dispune de o suprafață specială prin care se poate interacționa și atunci când dispozitivul este închis. Interacțiunea cu această suprafață îi va permite utilizatorului să selecteze conținutul pe care dorește a-l afișa pe unul dintre cele două display-uri de la interior, dar și permite să deseneze sau să scrie un text.

Brevet Microsoft

Textul va putea fi stocat pe unul dintre cele două display-uri, dar și pe suprafața de interacțiune de tip cover. Aceasta pare a fi o metodă de a lua rapid notițe atunci când telefonul este pliat, utilizatorul având opțiunea de a salva textul scris sau desenul realizat pe ecranul interior. 

Ideea este tare interesantă, dar cum totul este doar la stadiul de brevet pentru moment sunt șanse mari ca pe produsul final această funcție/caracteristică să nu apară. Cât despre decizia Microsoft de a nu dezvălui nimic despre device-ul Andromeda pliabil, aceasta reprezintă o abordare destul de interesantă, firma fiind mai rezervată cu afirmațiile și concentrându-și focusul către procesul de dezvoltare.

Nu același lucru se poate spune și despre rivali precum Samsung care vor cu orice preț să fie primii care aduc pe piață un asemenea telefon pliabil. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×