Un telefon cu 9 camere la bord, cu tehnologie Light este în pregătire

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.822 ori
<b>Un telefon cu 9 camere la bord, cu tehnologie Light este în pregătire</b>Mai țineți minte acel "aproape telefon" de la Light, cu 16 camere și Android? Se pare că tehnologia Light va fi preluata si folosită pe un viitor smartphone. Avem detalii mai jos.

Mai țineți minte acel "aproape telefon" de la Light, cu 16 camere și Android? Se pare că tehnologia Light va fi preluata si folosită pe un viitor smartphone. Avem detalii mai jos.

Light L16 a fost un dispozitiv curajos, dar cu recenzii negative. The Verge îl numea "Frustrare Futurista", deci clar se putea mai bine. L16 costă 2000 de dolari și nu făcea banii. Au trecut 3 ani de atunci, timp destul să fie perfecționat sistemul.

O veste bună pentru companie a venit atunci când Foxconn a decis să investească în această firmă mică. Rezultatul va fi un telefon cu 9 camere se pare. Compania are deja un prototip funcțional realizat și oriunde între 5 și 9 obiective foto vor funcționa împreună pentru a oferi performanță la nivel de DSLR in condiții low light.

Va captura și fotografii cu rezoluție de 64 megapixeli și vom vedea efecte complexe de adâncime a imaginii, plus zoom de neegalat. Cel puțin până vine Nokia 9/ Nokia 10 cu cele 5 obiective ale sale. Problema cu Light-ul cel nou e prețul, care ar urmă să sară binișor de 1000 de dolari.

În ultimii ani am avut o serie de experimente foto/video pe telefoane, precum Huawei și cameră triplă, telefonul RED sau invenția Oppo de sistem de cameră cu zoom optic 5X. Light trece totuși la un nou nivel și trebuie să aibă mare grijă cu bateria, ecranul și puterea de procesare dacă vrea să mulțumească clienții.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×