Microsoft va anunta oficial un nou motor de cautare, peste o saptamana

1.366 ori
<b>Microsoft va anunta oficial un nou motor de cautare, peste o saptamana</b>Cele mai noi zvonuri legate de Microsoft nu fac referire doar la misteriosul telefon Zune, ci si la un nou motor de cautare, care ar putea fi anuntat oficial in cadrul Conferintei All Things Digital, saptamana viitoare. Pe numele sau de cod Kumo, care...

Cele mai noi zvonuri legate de Microsoft nu fac referire doar la misteriosul telefon Zune, ci si la un nou motor de cautare, care ar putea fi anuntat oficial in cadrul Conferintei All Things Digital, saptamana viitoare.

Pe numele sau de cod Kumo, care poate insemna fie "paianjen" sau "nor" in japoneza (in functie de softul de traducere folosit), acest nou motor de cautare se afla deja in teste de cateva luni bune. Ballmer a facut aluzie la noul produs Microsoft in cadrul showului TechEd 2009 India, cu cateva saptamani in urma.

Kumo va afisa rezultate ale cautarii intr-un mod mai organizat, desi cu o astfel de trasatura se lauda orice companie care lanseaza un nou motor de cautare. Intre timp, aflam ca si Yahoo planuieste un upgrade al motorului sau de cautare, permitand afisarea adreselor, fotografiilor si informatiilor din "lumea reala", mai degraba decat listarea unor URL-uri.

De asemenea CEO-ul Yahoo, Carol Bartz va participa la conferinta de saptamana viitoare, impreuna cu Steve Balmmer. Inca o data aceasta alaturare Yahoo-Microsoft da de gandit... Deja se pune presiune asupra celor de la Google, dupa o saptamana in care s-a vorbit numai despre Wolfram Alpha, deja celebrul motor de cautare pentru pasionatii de stiinta.

[Via: Tgdaily.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×