Sony Ericsson are nevoie de finantare; 100 de milioane de euro pentru inceput

1.224 ori
<b>Sony Ericsson are nevoie de finantare; 100 de milioane de euro pentru inceput</b>Producatorul japonez de electronice Sony Corp a afirmat cu doua zile in urma ca alianta sa cu Ericsson genereaza tot mai multe pierderi, iar Sony Ericsson va avea nevoie de 100 de milioane de euro pentru salvare. Acest comentariu al unui purtator de...

Producatorul japonez de electronice Sony Corp a afirmat cu doua zile in urma ca alianta sa cu Ericsson genereaza tot mai multe pierderi, iar Sony Ericsson va avea nevoie de 100 de milioane de euro pentru salvare.

Acest comentariu al unui purtator de cuvant Sony vine dupa ce Nobuyuki Oneda, CFO Sony afirma saptamana trecuta ca alianta are nevoie urgenta de fonduri, obtinute prin imprumuturi bancare sau injectarea de capital de la companiile "mama". Sony Ericsson anunta luna trecuta ca planuieste sa renunte la unul din cinci angajati in 2009, pentru a reduce costurile si a reveni pe profit.

Decizia a venit pe fondul unui prim trimestru fiscal dezastrous, in care compania a inregistrat pierderi, cauzate si de cererea scazuta a publicului pentru terminalele Sony Ericsson. Detaliile in legatura cu strangerea de fonduri vor fi decise de catre cele doua companii in curand, iar intre timp aflam ca actiunile Sony au crescut cu 3.5%, la aflarea acestor vesti.

[Via: Reuters.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×