Microsoft va organiza un eveniment special legat de Windows 9 pe 30 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Windows 731 ori
<b>Microsoft va organiza un eveniment special legat de Windows 9 pe 30 septembrie</b>în ultimele săptămâni au existat speculații cu privire la prezentarea lui Windows 9 în cadrul unui eveniment special organizat pe 30 septembrie și se pare că zvonurile au fost reale. Următorul pas pentru evoluția Windows și a soluțiilor...

în ultimele săptămâni au existat speculații cu privire la prezentarea lui Windows 9 în cadrul unui eveniment special organizat pe 30 septembrie și se pare că zvonurile au fost reale. Următorul pas pentru evoluția Windows și a soluțiilor Enterprise de la Microsoft va fi anunțat la finalul acestei luni în San Francisco.

MS a trimis deja invitațiile și e vorba cel mai probabil de un preview "ingineresc" al lui Threshold. Știm deja că următoarea versiune de Windows va aduce înapoi o variantă a meniului Start, care lipsește de ceva vreme din Windows 8. Veți putea rulă și aplicații de tip Modern UI în ferestre în mod desktop, se pare. Zvonurile despre Threshold abundă și menționau la un moment dat că se va renunță la bară Charms din dreaptă ecranului din Windows 8.

Cortana va fi și ea inclusă în ecuație, împreună cu tile-uri mai dinamice, suport pentru desktop virtual și posibilitatea de a renunță la Modern UI și a va axa doar pe experiență desktop. încă nu e clar dacă numele Windows 9 va fi folosit sau nu, Threshold fiind nume de cod provizoriu. Release-ul noului OS e programat pentru primăvară lui 2015 și există posibilitatea contopirii lui Windows Phone și Windows într-un singur OS foarte curând.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×