Microsoft va produce propriile telefoanele dual core LTE?

853 ori
<b>Microsoft va produce propriile telefoanele dual core LTE?</b>Puși în fața evidentului, adică în fața vânzărilor scăzute de terminale Windows Phone, cei de la Microsoft se gândesc să își controleze singuri destinul și să nu se bazeze exclusiv pe partenerii hardware. Astfel, aflăm că gigantul din...

Puși în fața evidentului, adică în fața vânzărilor scăzute de terminale Windows Phone, cei de la Microsoft se gândesc să își controleze singuri destinul și să nu se bazeze exclusiv pe partenerii hardware. Astfel, aflăm că gigantul din Redmond intențonează să-și producă propriile telefoane dual core LTE.

Informația vine de la Andy Lees, președinte al secțiunii Windows Phone, care a oferit recent un interviu celor de la AllThingsD. Lees a ținut să menționeze că actualele modele single core cu WP7 fac față cu brio concurenței dual core cu Android. Totuși, se simte nevoia unui upgrade, asta e sigur, mai ales că următoarele versiuni de Windows Phone vor avea cu siguranță cerințe mai mari.

în ce privește implementarea suportului LTE, se pare că Microsoft dorește să aștepte să vadă în ce măsură acest tip de conectivitate va fi suportat pe telefoane fără a consuma prea multă baterie. Oficialul MS a ținut să menționeze că primele handseturi de acest gen foloseau baterii mari și consumau multă energie.

Lees este încrezător și în evoluția lui Mango OS, afirmând că acum 50% dintre utilizatorii WP7 au la dispoziție update-ul over the air. Toate aceste detalii vin ca urmare a declarației oficiale Microsoft de la începutul lunii, în care compania afirma că a înregistrat vânzări mai scăzute de terminale WP7 decât se aștepta.

credit imagine

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×