Nokia 800 cu Windows Phone apare În primele imagini, cu un design stil Nokia N8

1.555 ori
<b>Nokia 800 cu Windows Phone apare În primele imagini, cu un design stil Nokia N8</b>Se pare că finlandezii rămân fideli designului lui Nokia N8, pe care îl regăsim pe terminalul Nokia 800, care tocmai a ajuns pe web sub forma unei imagini, după o scurgere de informații. Ceea ce vedeți mai jos sunt două postere pentru noul...

Se pare că finlandezii rămân fideli designului lui Nokia N8, pe care îl regăsim pe terminalul Nokia 800, care tocmai a ajuns pe web sub forma unei imagini, după o scurgere de informații. Ceea ce vedeți mai jos sunt două postere pentru noul telefon, un model Windows Phone de la Nokia.

Acest misterios Nokia 800 ar putea fi mult-așteptatul Sea Ray, despre care am auzit vorbindu-se atât de mult în ultima vreme. Ne așteptam la o prezentare oficială în cadrul Nokia World 2011, care debutează pe 26 octombrie, dar până atunci sunt sigur că vom mai vedea scăpări. Una dintre aceste imagini indică faptul că Nokia 800 vine cu o cameră de 8 megapixeli, dar din păcate restul specificațiilor nu sunt cunoscute. Ma astept aici sa vedem macar un procesor de 1GHz si 512 MB RAM la bordul sau, plus 8/16GB memorie interna.

Observați și varietatea de culoare pentru acest handset, un atribut specific Nokia, care lansează numeroase variante de culoare pentru terminalele sale. în ce privește designul se observă asemănarea cu N8, poate și cu o ușoară tendința de a împrumuta de la N9. întrebarea este: carcasa din policarbonat sau aluminiu unibody?

Nokia 800

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×