Mio prezinta MID-ul Moov V780 la CeBIT 2010

961 ori
<b>Mio prezinta MID-ul Moov V780 la CeBIT 2010</b>Astazi debuteaza showul tech CeBIT 2010, varianta europeana a lui CES si odata cu acest debut aflam si ca Mio, faimosul producator de GPS-uri va prezenta un MID cu functii navigationale. Pe numele sau Mio Moov V780, terminalul este prezent in imaginea...

Astazi debuteaza showul tech CeBIT 2010, varianta europeana a lui CES si odata cu acest debut aflam si ca Mio, faimosul producator de GPS-uri va prezenta un MID cu functii navigationale. Pe numele sau Mio Moov V780, terminalul este prezent in imaginea urmatoare, iar specificatiile i le aflam in randurile de mai jos:

Acest Multimedia Internet Device poate reprezenta un prim pas pe care Mio il face catre segmentul de tableturi si netbook-uri, desi nu bagam mana in foc ca producatorul va intra pe aceasta piata. Noul produs incorporeaza un display de 7 inchi widescreen, suporta continuturi multimedia de inalta definitie si incorporeaza o antena TV digitala.

Mio Moov V780

MID-ul vine si cu output HDMI, un procesor de 600 MHz, memorie de 512 MB si spatiu de stocare de 4GB (memorie Flash). Moov V780 ruleaza Windows CE si aflam ca terminalul suporta WiFi si WiMAX (optional). Pretul si data de lansare nu sunt cunoscute deocamdata.

Mio Moov V780

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×