Mircea Badea n-are si n-ar vrea iPhonul lui Victor Iuscenko

1.745 ori
<b>Mircea Badea n-are si n-ar vrea iPhonul lui Victor Iuscenko</b>Inca o data atacand telefoanele mobile la moda, dupa ce a "dat" in Vertu, Mircea Badea ne amintea aseara ce cadou a primit presedintele Ucrainei, Victor Iuscenko de la sotia sa: un... iPhone! Dupa ce ne dadea vestea-soc Badea se declara scarbit de acest...

Inca o data atacand telefoanele mobile la moda, dupa ce a "dat" in Vertu, Mircea Badea ne amintea aseara ce cadou a primit presedintele Ucrainei, Victor Iuscenko de la sotia sa: un... iPhone!

Dupa ce ne dadea vestea-soc Badea se declara scarbit de acest handset, "pentru fetite" si considerat de realizatorul de emisiuni o "jucarie" pentru adolescenti. Nu il contrazicem in totalitate, dar ne surprinde ca EVZ a decis ca un astfel de handset arata statutul presedintelui Ucrainei. La o scurta plimbare prin metro-urile Capitalei veti descoperi zeci de adolescenti cu "statut de presedinte" la ureche daca este sa ne raportam la iPhone.

O alta dilema care nu framanta prea mult presa este ilegalitatea utilizarii unui iPhone in Ucraina, de vreme ce el nu a fost lansat in aceasta tara. Evident, handsetul este deblocat, altfel nu ar fi putut opera in retelele ucrainiene. Sa nu va imaginati totusi ca presedintele Ucrainei tine la ureche un iPhone 3G, de vreme ce acesta de abia este gata de jailbreak in SUA si nici vorba de o lansare in aceasta zona deocamdata. In plus imaginea arata clar ca iPhone-ul este de prima generatie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×