Motorola lanseaza telefoanele din seria W, dar nu impresioneaza

2.111 ori
<b>Motorola lanseaza telefoanele din seria W, dar nu impresioneaza</b>Motorola tocmai a lansat o serie de noi terminale mobile din seria W si desi acestea nu sunt cele mai aratoase handseturi din lume, feature-urile lor sunt cel putin rezonabile. Primul pe lista lansarilor este Motorola W231, un candybar care soseste cu...

Motorola tocmai a lansat o serie de noi terminale mobile din seria W si desi acestea nu sunt cele mai aratoase handseturi din lume, feature-urile lor sunt cel putin rezonabile.

Primul pe lista lansarilor este Motorola W231, un candybar care soseste cu tehnologia de reducere a zgomotelor de fond CrystalTalk, specifica producatorului american. In plus, lista de specificatii a acestui handset mai include si radio FM cu RDS si suport pentru inregistrare, interfata speciala pentru servicii de mesagerie, un media player si eternul slot pentru carduri microSD.

Motorola W388

O alta lansare a companiei Motorola este modelul W388, insotit de W396, ambele similare ca look, cu diferenta ca primul este un candybar iar cel de-al doilea un telefon cu clapeta. Handseturile sunt compatibile Windows Media si sosesc cu camere VGA plus aceleasi specificatii ca si W231.

Motorola W396

Lista de lansari se incheie cu un terminal promitator, W6, care soseste cu dotari unice ca A2DP, plus abilitatea de a exporta date direct catre PC in format Excel. Defectul principal este culoarea sa, un galben cam neplacut.

Motorola W6

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×