Mișcare deșteaptă din partea celor de la Samsung!

1.994 ori
<b>Mișcare deșteaptă din partea celor de la Samsung!</b>Citeam ieri (fără surprindere) un articol pe WSJ, în care aceștia ne informau că&nbsp;cei de la Samsung au renunța - pentru o perioadă nedeterminată - în a lansa smartphone-ul lor cu sistem de operare Tizen, anunțat la începutul lunii iunie!...

Citeam ieri (fără surprindere) un articol pe WSJ, în care aceștia ne informau că cei de la Samsung au renunța - pentru o perioadă nedeterminată - în a lansa smartphone-ul lor cu sistem de operare Tizen, anunțat la începutul lunii iunie! Dacă nu-l cunoașteți, aflați că acesta se numește Samsung Z, și urma a fi pus în vânzare în trimestrul trei din acest an, în Rusia.

​

Tizen OS este fructul colaborării dintre cei de la Samsung și Intel, continuare a defunctului sistem de operare MeeGo, abandonat de Nokia și care își trage rădăcinile din Maemo (Nokia) și Moblin OS (Intel), ambele pe bază de Linux. Nu voi intra în alte detalii legat de acest sistem de operare, cert e ca temporizarea lansării în această perioadă a unui telefon Samsung pe bază de Tizen OS, ar fi fost o idee extrem de dăunătoare nu numai proaspătului sistem de operare, ci și companiei în sine, care se confruntă cu probleme extrem de serioase de la o vreme, ce pot duce la declinul acesteia.

Să le luăm pe rând:

Observând aceste succesiuni de întâmplări, fapte și evenimente, o lansare comercială și un  foarte probabil eșec, ar fi pus compania într-o umbră extrem de proastă, ce cu siguranță ar fi influențat imaginea și așa terfelita din ultimul an.

Practic cu renunțarea lansării lui Samsung Z, Coreenii vor concentra întreaga atenție spre Galaxy Note 4 (lansare în septembrie la IFA 2014 din Berlin) un phablet care cu siguranță va fi unul foarte apreciat, atât de jurnaliștii din domeniul tech, cât și de fanii brandului.

în declarațiile oficiale, cei de la Samsung pun pe seama ”insuficientei maturități” a OS-ului aceasta amânare - ceea ce este perfect adevărat, asta și în contextul în care vedem în cazul Microsoft cât de greu este să “trăiești” lângă un iOS și un Android ce domina autoritar piața, îNSĂ, cum am încercat să tapetez întreaga situație mai sus, nu doar acest fapt i-a determinat să facă ACUM acest anunț! Cert e că avem de a face cu o mișcare deșteaptă din partea celor de la Samsung!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×