Misteriosul telefon Google cu nume de cod "Taimen" apare în GeekBench, rulând Android O

1.631 ori
<b>Misteriosul telefon Google cu nume de cod "Taimen" apare în GeekBench, rulând Android O</b>Pe lângă noile terminale Pixel 2 și Pixel 2 XL, se zvonește că cei de la Google lucrează în acest moment și la un al treilea handset non-Pixel, model ce ar urma să fie caracterizat de un preț mai accesibil. Acesta poartă numele de cod Taimen la nivel

Cum flagship-urile consacrate ale anului s-au cam lansat în prima jumatate de 2017, e momentul să ne gândim la valul 2 de debuturi, care pe lângă un nou iPhone, ar trebui să ne aducă şi un nou Google Pixel. Numele de cod "Taimen" a apărut recent asociat unui nou telefon Google non Pixel şi azi apare într-un benchmark.

Google Taimen

Ca de obicei marele G preferă nume de cod luate după peşti oceanici, cum am văzut şi în cazul lui "Muskie" şi "Walleye", care ar fi de fapt Pixel 2 şi Pixel XL 2. Situaţia cu "Taimen" nu e foarte clară şi dacă e un Pixel sau un proiect complet separat. Ce e cert e că a apărut în GeekBench, cu un procesor Snapdragon 835 şi Android O. E drept că astfel de rezultate şi listări sunt uşor de falsificat.

Scorurile atinse sunt bune totuşi, 1804 puncte în testul single core şi 6248 în cel multi core. De dragul comparaţiei Galaxy S8 a atins la testele noastre în GeekBench o combinaţie de scoruri de 1987/6679 puncte, deci peste acest viitor telefon. E drept că dacă aţi urmărit fenomenul Nexus şi Pixel în ultimii ani ca mine aţi observat că niciodată acele telefoane nu au strălucit în benchmark-uri, deşi livrau super performanţă. Optimizarea benchmark-urilor nu era niciodată gata pentru ele.

Ce e cert e că Google pregăteşte ceva şi joacă la mai multe capete. Să fie iar cazul mai multor companii "tocmite" să producă prototipuri şi apoi doar una va fi selectată? Gurile rele zic că aşa s-au născut Huawei Nova şi Nova Plus, din modele Nexus anulate/respinse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×