Vodafone Smart V8 este certificat de FCC; vedem și randări oficiale ale produsului

2.069 ori
<b>Vodafone Smart V8 este certificat de FCC; vedem și randări oficiale ale produsului</b>Agenția americană FCC a certificat în aceste zile și smartphone-ul Vodafone Smart V8, produs fabricat de către ZTE și prezentat într-o serie de fotografii. De asemenea, avem parte și de câteva randări oficiale ce și-au făcut apariția pe un

Cei de la Vodafone se pregătesc ca în perioada următoare să lanseze pe piață și smartphone-ulSmart V8, telefon care de curând a bifat certificarea FCC. Aflăm din documentele publicate de către agenția americană faptul că handset-ul este produs de către ZTE și totodată că acesta oferă tehnologia 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n. NFC, dar și Bluetooth 4.0.

Vodafone Smart V8

Pe lângă fotografiile realizate produsului pe care le puteți vedea în galeria de mai jos, avem și câteva randări detaliate ce provin de pe site-ul ifworlddesignguide.com care are mai multe informații de dezvăluit. Se menționează aici că telefonul va debuta comercial anul acesta în Africa, Asia, Australia/Oceania, Europa, America de Nord, dar și America de Sud.

Există și o descriere a noului smartphone din care află că acesta vine într-o carcasă unibody, cu un display generos și cu o cameră cu rezoluție mare. De asemenea, se aduce aminte și de prezența unei baterii mari și a unui preț excelent. Dacă într-adevăr prețul de retail este atractiv în raport cu dotările, atunci avem în față un best-buy mid-range mai ales dacă alegem achiziția sa alături de un abonament.

Ne mai rămâne să așteptăm doar lansarea comercială care ar putea avea loc pe 31 august ținând cont de data indicată pe ecranul telefonului în randarea de mai sus. De asemenea, trebuie să aflăm și ce nume oficial va purta dispozitivul, fie Smart V8, fie Smart Ultra 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×