Misterul zilei! Un smartphone HTC isi face aparitia in imagini foarte clare... Ce model sa fie!?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.673 ori
<b>Misterul zilei! Un smartphone HTC isi face aparitia in imagini foarte clare... Ce model sa fie!?</b>Ultimele 2 luni au fost caracterizate de o avalansa de scapari ale celor de la HTC, unele chiar facand referire la noi terminale Windows Phone 7. De aceasta data am descoperit o galerie completa cu un smartphone misterios al aceleiasi companii, dar de...

Ultimele 2 luni au fost caracterizate de o avalansa de scapari ale celor de la HTC, unele chiar facand referire la noi terminale Windows Phone 7. De aceasta data am descoperit o galerie completa cu un smartphone misterios al aceleiasi companii, dar de aceasta data unul care ruleaza Android 2.2.

Terminalul este branduit Verizon, ceea ce inseamna ca va sosi cat de curand in SUA, dar aparent el suporta roaming global, deci drumul sau catre Europa va fi scurt. Mai aflam ca acest smartphone cu carcasa neagra si eleganta include o tastatura glisanta QWERTY cu 4 randuri de taste, un slot pentru carduri microSD si o camera de 5 megapixeli.

Cunoscut deocamdata sub numele de cod ADR6325, handsetul incorporeaza un ecran cu o potentiala diagonala de 3.7 inchi, iar speculatiile afirma ca aceasta ar fi o varianta modificata a lui T-Mobile G2/HTC Desire Z. Ce parere aveti?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×