MiTAC Mio Lovebird dezvaluit publicului

Autor:  | Publicat în:  Mitac 1.240 ori
<b>MiTAC Mio Lovebird dezvaluit publicului</b>MiTAC Mio reprezinta o intrare de succes a producatorului sau in lumea Windows Mobile, cu un design atractiv si o serie de feature-uri pe masura. Cu o gigantica memorie ROM de 2GB, 64MB RAM, quad-band GSM si touchscreen, acest terminal mobil care ruleaza...

MiTAC Mio reprezinta o intrare de succes a producatorului sau in lumea Windows Mobile, cu un design atractiv si o serie de feature-uri pe masura.

Cu o gigantica memorie ROM de 2GB, 64MB RAM, quad-band GSM si touchscreen, acest terminal mobil care ruleaza Windows Mobile 6.1, suporta si extensii de memorie microSD. In ce priveste conectivitatea, stim deocamdata ca MiTAC Mio suporta Bluetooth, iar conectivitatea 3G ar putea fi adaugata pe lista inainte ca Lovebird sa isi faca aparitia in magazine.

Daca totusi versiunea non-3G va fi lansata, atunci nu ar trebui sa ne asteptam la un succes rasunator, de vreme ce nu vom putea incarca memoria impresionanta a terminalului cu ceea ce vom download prin conexiunea 3G. In ce priveste interfata, cea din meniul de apelare aminteste vag de celebra interfata a lui iPhone, in special cand vine vorba de tastatura virtuala. Nu avem de-a face cu o clona, iar feature-urile acestui handset vor reusi sa eclipseze orice asemanare cu terminalul produs de Apple.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×