Noul telefon BenQ T60: camera de 3.2 megapixeli, grosime de 8.9 mm

Autor:  | Publicat în:  BenQ 2.540 ori
<b>Noul telefon BenQ T60: camera de 3.2 megapixeli, grosime de 8.9 mm</b>Desi LG se pregateste sa lanseze cel mai subtire terminal mobil dotat cu camera de 5 megapixeli, la cei 8.9mm ai sai, BenQ T60 este un concurent serios al segmentului de telefoane cu camera de 3.2 megapixeli. Handsetul este dotat cu un display QVGA cu...

Desi LG se pregateste sa lanseze cel mai subtire terminal mobil dotat cu camera de 5 megapixeli, la cei 8.9mm ai sai, BenQ T60 este un concurent serios al segmentului de telefoane cu camera de 3.2 megapixeli.

Handsetul este dotat cu un display QVGA cu diagonala de 2.2 inch, "media player de inalta calitate", dupa ne anuntat producatorul sau si radio integrat. Memoria lui T60 este de 24MB, dar telefonul suporta si extensii microSD, cu ajutorul carora veti stoca melodiile si imaginile preferate. BenQ isi numeste produsul unui "rezonabil ca pret", lucru pe care-l puteam intui doar din conectivitatea terminalului, cu accent pe GPRS.

Lansarea in premiera a lui BenQ T60 va avea loc in Taiwan, Turcia si Bangladesh, o alegere bizara a producatorului, dar banuim ca handsetul va poposi si pe alte continente in 2008. Acest telefon mizeaza mai degraba pe design si pe un pret acceptabil, decat pe super-feature-uri neputand rivaliza cu seria de cameraphone-uri Cyber-shot, a celor de la Sony Ericsson, de exemplu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×