Primele imagini cu jocul Ferrari World Championship pentru telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.174 ori
<b>Primele imagini cu jocul Ferrari World Championship pentru telefoane mobile</b>Va mentionam intr-un articol anterior ca Gameloft a obtinut licenta pentru jocurile bazate pe brandul Ferrari, iar developerul s-a miscat destul de repede in procesul de productie a jocului, astfel ca admiram primele imagini din Ferrari World...

Va mentionam intr-un articol anterior ca Gameloft a obtinut licenta pentru jocurile bazate pe brandul Ferrari, iar developerul s-a miscat destul de repede in procesul de productie a jocului, astfel ca admiram primele imagini din Ferrari World Championship.

Ferrari World Championship va pune in pielea unui pilot de Formula 1, fie el Kimi Raikkonen sau Felipe Massa si va fi "meseria" jucatorului sa castige campionatul mondial, sau sa conduca din placere. Jocul include 3 nivele de dificultate, care va vor tine ocupati ceva timp. Pe langa acestea exista si un mini-game al pitstopului, care face procesul de schimbare a pneurilor si alimentarea cu benzina mai amuzante.

Ferrari World Chmapionship

Adevaratii fani ai scuderiei "calutului cabrat" vor aprecia modul de joc Classic, care va va permite sa conduceti un Ferrari 500 F2 din 1951. Jocul ar trebuie sa fie deja lansat la aceasta ora, astfel ca il puteti cumpara si juca pe telefonul dumneavoastra. In vreme ce jocurile de Formula 1 stagneaza pe console, nemaiexistand un hit in acest domeniu de ani buni, genul acesta de titluri ar putea beneficia de popularitatea adusa de Ferrari World Championship.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×