MIUI 9 se află în lucru; Au apărut dovezi sub formă de capturi de ecran, alte fotografii

1.075 ori
<b>MIUI 9 se află în lucru; Au apărut dovezi sub formă de capturi de ecran, alte fotografii</b>Chiar Xiaomi confirmă astăzi faptul că MIUI 9 se află în lucru, ROM bazat pe sistemul de operare Android 7.0 Nougat și însoțit de numeroase modificări proprii aduse de către companie. Vedem câteva capturi de ecran, dar și o fotografie cu dezvoltatorii

Xiaomi lucrează deja la următorul release MIUI, adaptat la rigorile lui Android Nougat, iar azi avem şi dovezi cu privire la acest proiect. Vedem câţiva ingineri Xiaomi pozându-se lângă o mare tablă unde se notează idei la brainstorming şi unde tronează simbolul lui MIUI 9.

MIUI 9

Nu ştim foarte multe despre MIUI 9, de vreme ce de abia ne familiarizam cu MIUI 8, disponibil pe modelele proaspăt lansate recent din seria Redmi 4, Mi Note 2 sau Mi Mix. MIUI 9 va fi bazat pe Android Nougat, iar una dintre capturile de pe web menţionează versiunea 9.6.9.23, în vreme ce o altă captură menţionează varianta 9.10.13. Pachetul software ar ocupa un uriaş 1.8 GB, foarte mult chiar şi pentru un custom ROM.

Nu ne facem iluzii deocamdată, pentru că varianta finală de nou MIUI ar trebui să apară de abia în mai sau iunie anul viitor, deci mai avem de aşteptat. MIUI 8 sosea în această vară, cu o nouă aplicaţie de luat notiţe, un mod special Energy Saving, o galerie mai smart şi funcţii mai ample de editare foto, dar şi video. Designul UI-ului se schimbă mult faţă de MIUI 7, deci cred că în MIUI 9 se va păstra în mare acelaşi UI, fără un salt prea mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×