Interfața Samsung Experience de pe Galaxy S8 apare într-o serie de capturi; vedem și iconițele asociate

2.254 ori
<b>Interfața Samsung Experience de pe Galaxy S8 apare într-o serie de capturi; vedem și iconițele asociate</b>Ne-au mai rămas aproximativ 2 săptămâni până la debutul lui Samsung Galaxy S8 și deja știm tot ce se poate despre acest viitor handset din zona flagship. Astăzi vedem și o serie de capturi care ne prezintă interfața Samsung Experience ce va fi oferită

Mai tăiem o zi din calendar și ajungem la fix 2 săptămâni rămase până la debutul lui Samsung Galaxy S8 și a variantei sale și mai generoasă la capitolul display, model numit Galaxy S8+. Am tot văzut randări, fotografii și de curând chiar reprezentări ale unor componente precum bateria, ar astăzi avem ocazia să privim și asupra unor capturi de ecran ce ne dezvăluie interfața Samsung Experience oferită la pachet.

Samsung Galaxy S8 UI

Succesorul lui TouchWiz merge pe un setup simplist și vedem aici iconițe foarte rotunjite care prezintă în mijloc silueta aplicațiilor aferente. Avem și un nou design pentru butoanele software de control plasate în partea de jos a ecranului și un detaliu pe care îl remarcăm este lipsa shortcut-ului către meniul de aplicații, buton ce îl regăseam pe fiecare smartphone Galaxy și a cărui poziție nu putea fi schimbată fără vreun launcher 3rd party instalat.

Samsung Galaxy S8 UI

Pe Galaxy S8 îl așteptăm cu Android 7.0 sau 7.1 Nougat preinstalat din fabrică și vom primi cu siguranță și o actualizare a meniului Apps Edge prin care putem plasa shortcut-uri rapide către aplicațiile preferate pe marginea din stânga sau dreapta a ecranului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×