Xiaomi oferă o actualizare la MIUI 8, în varianta 6.12.8, sub formă de Global Beta; Software bazat pe Android Nougat

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 2.559 ori
<b>Xiaomi oferă o actualizare la MIUI 8, în varianta 6.12.8, sub formă de Global Beta; Software bazat pe Android Nougat</b>Dacă firme mari ca Samsung întârzie actualizarea flagship-urilor sale la Android Nougat, chinezii se mişca un pic mai rapid, cel puţin cu un custom ROM de această dată. E vorba despre faimosul MIUI, ajuns la versiunea 8 şi care a primit un Global Beta..

Dacă firme mari ca Samsung întârzie actualizarea flagship-urilor sale la Android Nougat, chinezii se mişca un pic mai rapid, cel puţin cu un custom ROM de această dată. E vorba despre faimosul MIUI, ajuns la versiunea 8 şi care a primit un Global Beta bazat pe Nougat recent. Platforma a ajuns la versiunea 6.12.8 şi mai multe detalii aflaţi mai jos.

O primă versiune de MIUI 8 bazată pe Nougat sosea iniţial pe Xiaomi Mi 5 la începutul lunii, după ce fusese în faza beta şi "stable ROM" ceva vreme. Noul release ar urma să vină pe modele ca Xiaomi Mi 3, Mi 4, Mi 4i, Redmi 1s, Redmi 2, Redmi 2 Prime, Redmi Noe 2 şi Mi Max, dar şi Mi 5s. Acestea vor primi cel mai nou UI şi cele mai noi funcţii. Printre noutăţi se număra utilizarea de colorit alb/negru la doodle-uri, îmbunătăţiri la nivel de lockscreen, bară status şi de notificări. Au dispărut şi bug-urile precum cel legat de modul landscape, care nu funcţiona cum trebuie când se foloseau teme third party.

La baza MIUI 8 e un update ce a adus şi modificări de design al interfaţei, dar şi suport pentru stocare în cloud prin serviciile Xiaomi, în special pentru fotografii. Aplicaţia Notes a fost îmbunătăţită şi are şi o funcţie "memo template" şi chiar posibilitate de a posta notiţele direct pe site-uri de micro-blogging. Aplicaţia Calculator include convertor valutar, iar screenshot-ul se poate face şi pe o pagină derulabilă.

Pentru Power Saving putem îngheţa activitatea din fundal, anula sincronizările şi actualizările. În plus, există şi o funcţie anti spam, care analizează mesajele text, verificându-le pentru spam şi fraudă. Găsiţi noul software aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×