Posibile imagini cu OnePlus 2 ajung pe web; display edge-to-edge și difuzoare stereo par a fi câteva dintre noutăți

1.540 ori
<b>Posibile imagini cu OnePlus 2 ajung pe web; display edge-to-edge și difuzoare stereo par a fi câteva dintre noutăți</b>Deși OnePlus 2 va fi lansat abia peste o lună, mai precis pe data de 27 iulie, acest smartphone face deja buzz printre publicațiile online, și desigur printre cititori. Prin intermediul celor de la PhoneArena avem ocazia ca astăzi să aruncăm o...

Deși OnePlus 2 va fi lansat abia peste o lună, mai precis pe data de 27 iulie, acest smartphone face deja buzz printre publicațiile online, și desigur printre cititori. Prin intermediul celor de la PhoneArena avem ocazia ca astăzi să aruncăm o privire asupra unor prime fotografii cu acest terminal.

În ciuda faptului că aceste imagini nu sunt cele mai calitative, se remarcă câteva dintre elementele ce ar putea ajunge pe OnePlus 2. Printre acestea se numără un panou frontal cu margini foarte subțiri, difuzoare stereo frontale, spate din bambus, cât și o carcasă cu margini metalice. Se observă și prezența unui posibil scanner de amprente sub camera foto.

Totuși, există și numeroase lucruri ce ne fac să considerăm aceste imagini drept un fals, ca și diferența dintre dimensiunile părții frontale, comparativ cu cea din spate. De asemenea, și calitatea slabă a imaginii poate fi un indiciu cu privire la un fals. Una peste alta, cum vi se pare acest design pentru OP2?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×