Mobiado anunta Stealth, telefonul pentru persoane instarite

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.077 ori
<b>Mobiado anunta Stealth, telefonul pentru persoane instarite</b>Daca v-ati saturat de telefoane Vertu de zeci de mii de dolari, sau sunteti o vedeta Playboy cu un telefon de 6000 de euro care vrea ceva nou, Mobiado Stealth este exact ceea ce cautati. Compania ruseasca care produce acest handset este cunoscuta atat...

Daca v-ati saturat de telefoane Vertu de zeci de mii de dolari, sau sunteti o vedeta Playboy cu un telefon de 6000 de euro care vrea ceva nou, Mobiado Stealth este exact ceea ce cautati.

Compania ruseasca care produce acest handset este cunoscuta atat pentru un parfum cu un pret cel putin piperat, cat si pentru accesorii ridicole, dar si pentru terminale de lux. Telefonul Stealth, despre care va vorbim astazi este fabricat din aluminiu, otel inoxidabil si cristale de safir, fiind disponibil intr-o editie limitata la doar 1200 de unitati. Avem de-a face cu un handset triband GSM/EDGE si WCDMA, care functioneaza in benzi de 2100 MHz.

Suportul HSDPA nu este specificat in cazul lui Stealth, astfel ca ne imaginam ca la capitolul 3G, handsetul se limiteaza la suport UMTS. Pe lista de specificatii tehnice ale acestui Mobiado se afla un display QVGA, o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD, Bluetooth si un media player integrat, cu alte cuvinte aceleasi feature-uri de care beneficiati si pe un telefon de 50 de dolari (in cadrul unui abonament). Isi merita brandul Mobiado un pret exagerat de peste 1000 de euro?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×