Mobiado anunta Stealth, telefonul pentru persoane instarite

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.062 ori
<b>Mobiado anunta Stealth, telefonul pentru persoane instarite</b>Daca v-ati saturat de telefoane Vertu de zeci de mii de dolari, sau sunteti o vedeta Playboy cu un telefon de 6000 de euro care vrea ceva nou, Mobiado Stealth este exact ceea ce cautati. Compania ruseasca care produce acest handset este cunoscuta atat...

Daca v-ati saturat de telefoane Vertu de zeci de mii de dolari, sau sunteti o vedeta Playboy cu un telefon de 6000 de euro care vrea ceva nou, Mobiado Stealth este exact ceea ce cautati.

Compania ruseasca care produce acest handset este cunoscuta atat pentru un parfum cu un pret cel putin piperat, cat si pentru accesorii ridicole, dar si pentru terminale de lux. Telefonul Stealth, despre care va vorbim astazi este fabricat din aluminiu, otel inoxidabil si cristale de safir, fiind disponibil intr-o editie limitata la doar 1200 de unitati. Avem de-a face cu un handset triband GSM/EDGE si WCDMA, care functioneaza in benzi de 2100 MHz.

Suportul HSDPA nu este specificat in cazul lui Stealth, astfel ca ne imaginam ca la capitolul 3G, handsetul se limiteaza la suport UMTS. Pe lista de specificatii tehnice ale acestui Mobiado se afla un display QVGA, o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD, Bluetooth si un media player integrat, cu alte cuvinte aceleasi feature-uri de care beneficiati si pe un telefon de 50 de dolari (in cadrul unui abonament). Isi merita brandul Mobiado un pret exagerat de peste 1000 de euro?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×