Ce vedem la CES 2008: de la iPhone 3G la surprize Microsoft

1.392 ori
<b>Ce vedem la CES 2008: de la iPhone 3G la surprize Microsoft</b>Atunci cand Steve Jobs a anuntat iPhone-ul in cadrul showului MacWorld 2007, jurnalistii de specialitate au stiut ca va urma un an plin de subiecte legate de celebrul terminal. Handsetul a facut cu adevarat valva, nelasand parca loc pentru produsele altor...

Atunci cand Steve Jobs a anuntat iPhone-ul in cadrul showului MacWorld 2007, jurnalistii de specialitate au stiut ca va urma un an plin de subiecte legate de celebrul terminal. Handsetul a facut cu adevarat valva, nelasand parca loc pentru produsele altor companii, in special in vara lui 2007. In cadrul CES 2008, care se va desfasura intre 7 si 10 ianuarie, companiile rivale Apple vor demonstra ca si-au "facut temele" analizand factorii care au dus la succesul companiei lui Steve Jobs si a lui iPhone si prezentand produse de top.

Se pare ca CES 2008 va gazdui noi telefoane cu feature-uri similare cu cele ale lui iPhone, printre care si Samsung F700, handset deblocat disponibil la pretul de 800 de dolari. De asemenea, va fi przent LG Voyager, prin Verizon, dar si o serie de terminale dotate cu touchscreenuri si numeroase feature-uri de invidiat. CES 2008 va fi ocazia unui nou inceput pentru operatorii wireless, slab reprezentati printre cei 2700 de exponenti.

Sprint ne va informa in legatura cu infrastructura WiMAX in care a investit 5 miliarde de dolari, astepandu-se sa isi intreaca orice competitor prin intermediul noilor sale servicii. Desi WiMAX nu si-a atins inca maximul teoretic de viteza - 70Mbps, tehnologiile despre care se va discuta in cadrul CES se vor axa pe viteze de 10, 12 Mbps, rezonabile pentru terminalele moderne. Intel are de asemenea o surpriza placuta de prezentat, MID-urile, Mobile Internet Devices, terminale care se pot incadra intre telefoane mobile si PC-uri ultramobile. Evident, cireasa de pe tort va fi iPhone 3G, dar si un posibil Xbox 2 anuntat de catre Bill Gates, care va parasi pozitia de chairman al Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×