Mobiado lanseaza 2 noi telefoane pentru cei bogati: Professional 105EM si 105 GCB

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.066 ori
<b>Mobiado lanseaza 2 noi telefoane pentru cei bogati: Professional 105EM si 105 GCB</b>Mobiado a prezentat recent 2 noi membri ai seriei sale de telefoane de lux, Professional 105EM si Professional 105 GCB, pe care ii puteti admira in imaginea urmatoare: Cunoscut drept "evolutia modelului de lemn Executive", Professional 105 EM combina...

Mobiado a prezentat recent 2 noi membri ai seriei sale de telefoane de lux, Professional 105EM si Professional 105 GCB, pe care ii puteti admira in imaginea urmatoare:

Cunoscut drept "evolutia modelului de lemn Executive", Professional 105 EM combina materiale ca lemnul, aluminiul, cristalul de safir si aurul de 24 de karate, fiind disponibil in 2 versiuni: Cocobolo si Ebony. Pe de alta parte, varianta 105 GCB este fabricata din aur, acesta fiind si principalul motiv pentru care handsetul va atrage publicul.

Acest terminal mobil este suflat cu un strat de aur de 24 de karate gros de 5 microni, iar suruburile sale sunt suflate de asemenea cu aur, in vreme ce butoanele sunt din cristal de safir, vopsite de mana cu aur de 24 de karate. Folosind modelul lui Professional 105 ZAF, partea din fata si cea din spate a telefoanelor PRO105EM si PRO105GCB a fost fabricata din bucati mari de cristal de safir, conferind un look modern si mininalist handseturilor. Ambele telefoane folosesc un mecanism glisant unic al carcasei bateriei, care este fabricata dintr-o singura bucata de cristal de safir.

Atat PRO105EM, cat si PRO105GCB sunt telefoane quad-band GSM/EGSM si dual-band WCDMA si sunt vandute "la liber" la un pret pe care nu-l cunoastem inca.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×