Mobiado Professional 3 GCB Russia este un telefon de lux placat cu aur de 24K

1.525 ori
<b>Mobiado Professional 3 GCB Russia este un telefon de lux placat cu aur de 24K</b>Compania canadiană Mobiado specializată în dezvoltarea de terminale de lux lansează astăzi un nou model exclusivist din seria Great Empires. Este vorba despre modelul Professional 3 GCB Russia ce sosește într-o carcasă placată cu aur din 24K și care aduce

Pe lângă Vertu mai există și alte companii specializate în dezvoltarea de terminale de lux, cum este și cazul firmei canadiene Mobiado ce astăzi dezvăluie o nouă variantă pentru telefonul Professional 3 GCB Great Empires. Este vorba despre o ediție dedicată Rusiei ce vine într-o carcasă placată din aur de 24K alături de un vultur gravat pe spatele carcasei - simbol aflat pe uniforma militarilor ruși până în 1917, și apoi readusă în 1993.

Mobiado Professional 3 GCB Great Empires Russia

Aflăm că stema de la baza device-ului datează încă din perioada medievală, pe când vulturul cu două capete a fost prezent încă de dinaintea Imperiului Bizantin. De asemenea ni se aduce la cunoștiință faptul că globul din aur și sceptrul ținut în ghearele vulturului, reprezintă puterea bisericii ortodoxe ruse și a țarului. 

Mobiado Professional 3 GCB Great Empires Russia

Revenind la telefon, descoperim că avem aur pe rama acestui dispozitiv, butoane din sticlă de safir placate cu aur ulterior, ba chiar și șuruburi placate cu acest metal prețios. Telefonul de față este disponibil în doar 99 unități la nivel global, și prețul de comercializare ar putea fi de peste 1600 dolari. Dotările sunt unele low-end - display de 2.4 inch cu rezoluție QVGA, slot microSD, Bluetooth 4.0 și conectivitate 3G. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×