Firefox 3 descarcat de peste 10 milioane de ori

Autor:  | Publicat în:  Software 997 ori
<b>Firefox 3 descarcat de peste 10 milioane de ori</b>Mozilla spera sa intre in Cartea Recordurilor cu noul sau browser Firefox 3, depasind pragul de 5 milioane de downloaduri intr-o zi, dar asteptarile companiei au fost depasite, dupa cum puteti constata cu ajutorul acestui contor. Noua versiune este,...

Mozilla spera sa intre in Cartea Recordurilor cu noul sau browser Firefox 3, depasind pragul de 5 milioane de downloaduri intr-o zi, dar asteptarile companiei au fost depasite, dupa cum puteti constata cu ajutorul acestui contor.

Noua versiune este, conform celor de la Mozilla, cea mai rapida, sigura si user-friendly de pe piata. In mod inevitabil isteria "Zilei Downloadului" a dus la o picare a serverelor Mozilla, in vreme ce site-ul spreadfirefox.com a picat putin dupa ora 1 PM (ora Americii de Est). Pe langa aceste minore probleme, se pare ca Firefox 3 este un hit, chiar si fara o campanie de marketing a la Apple iPhone.

E drept ca au existat evenimente "Download Day" in SUA, ca dovada stand si faptul ca 3 dintre cele 10 milioane de downloaduri provin din "Tara tuturor posibilitatilor". Firefox 3.0 ofera viteze crescute de download si un management al fisierelor descarcate mult mai bun decat versiunile precedente. Atuul sau principal este totusi o bara de adrese inovatoare care "ghiceste" ce site doresti sa vizitezi in functie de preferintele tale navigationale din trecut.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×