Mobiado Luminoso Lucido, telefon de lux pentru vedete ca Adi Mutu

1.113 ori
<b>Mobiado Luminoso Lucido, telefon de lux pentru vedete ca Adi Mutu</b>Mobiado este un brand de lux care fabrica telefoane populare mai degraba prin look, decat prin functii. Cel mai nou handset al companiei este Mobiado Luminoso Lucido, care soseste cu suport 3G. Terminalul foloseste o combinatie de materiale ca otelul...

Mobiado este un brand de lux care fabrica telefoane populare mai degraba prin look, decat prin functii. Cel mai nou handset al companiei este Mobiado Luminoso Lucido, care soseste cu suport 3G.

Terminalul foloseste o combinatie de materiale ca otelul inoxidabil, sau cristalul de safir plus aluminiul rezistent, pentru a crea un handset pretios. Doar 200 de unitati ale lui Luminoso Lucido au fost produse, semn ca acest telefon rar va ajunge pe mana celor bogati si puternici. In ce priveste lista de speciificatii, noul Mobiado poate fi considerat un telefon mid-range.

Printre dotarile sale se numara conectivitate tri-band GSM, o camera de 2 megapixeli, Bluetooth, un player audio (cu suport MP3, MP4, eAAC+ si AAC) si un slot pentru carduri microSD. Pretul sau nu este cunoscut inca, dar daca va numarati printre vedetele cu dare de mana, va trebui sa ii contactati pe cei de la Mobiado pentru a cumpara un astfel de terminal.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×